top of page
Prachtige party make-up op donkere jonge vrouw

Over mijn werk

Vrouw van middelbare leeftijd met mooie make-up

en mij

Schmink-Up en Ilse

Bij Schmink-Up gaat het er om je geweldig te laten voelen en uitzien. Ik heb mijn loopbaan sinds 2018 gewijd aan het naar buiten brengen van de innerlijke schoonheid van al mijn klanten. Voor mij is make-up meer dan alleen kleuren — het is een kans voor mensen om het alledaagse van zich af te schuiven en echt te schitteren.

Schmink-Up wil ook het ontspannende van make-up accentueren! Schmink-Up is geen door de weekse make-up winkel! Je kan er terecht voor een snelle en gezonde dag make-up voor het werk of een prachtige avond make-up voordat je naar een feestje gaat of gewoon een avondje uit voor de boeg hebt.

 

Schmink-Up wil leren schminken en wil vooral het ontspannende van het make-up momentje promoten! Dit kan een korte dagelijkse afspraak met jezelf worden voordat je het beste van jezelf geeft tijdens de dag.

 

Schmink-Up organiseert verschillende workshops, maar biedt ook een plek waar je kan binnenspringen en de aanwezige make-up zelf kan aanbrengen tegen een kleine vergoeding. Zo hoef je zelf niet in honderden potjes te investeren als je eens iets anders wil proberen. Hiermee maakt Schmink-Up ook een tegenbeweging ten opzichte van de wegwerpcultuur!

 

Ga je trouwen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Ilse zorgt dat jij klaarstaat voor het ja-woord met de make-up van je dromen! Ook voor de suite zijn er formules beschikbaar!

 

Kortom bij Schmink-Up draait alles om jou! Kom gerust eens een kijkje nemen! Tot dan?

Klaar voor een make-up ervaring zoals je die nog nooit eerder beleefde? Contacteer me voor meer informatie en voor het inplannen van een sessie.

Blijf op de hoogte van al onze events en abonneer op de nieuwsbrief

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page